Afspraak maken

Inloopspreekuur

U kunt iedere werkdag van 7.30 uur tot 9.00 uur zonder afspraak terecht op het spreekuur. U meldt zich bij binnenkomst bij de assistente en wordt op volgorde van aankomst geholpen. Houdt u rekening met enige wachttijd.

Tijdens het inloopspreekuur zijn twee huisartsen werkzaam. Heeft u een voorkeur voor een huisarts, geef dit dan aan bij binnenkomst.  

Spreekuur op afspraak

Elke middag kunt u op een afgesproken tijd op het spreekuur komen. U dient hiervoor wel altijd van tevoren een afspraak te maken.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.